Știri și evenimente

INTRERUPERE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA STATIUNEA CLIMATERICA SAMBATA

              ANUNT NR 2641/02.07.2019

         Intrerupere energie electrica


Urmare a adresei primite de catre Primaria Comunei Sambata de Sus , de la SDEE TRANSILVANIA SUD, va comunicam faptul ca in data de 09.07.2019 intre orele 9-14 va fi intrerupta frunizarea energiei electrice in Statiunea Climaterica Sambata de Sus- POMICOLA, conform documentului anexat .

Revizie la PTA 6

 

ANUNT NR 2604/27.06.2019


Intrerupere energie electica

 

 

 

 

 

Va comunicam faptul ca in data de 04.07.2019 intre orele 9-14 va fi intrerupta frunizarea energiei electrice in Statiunea Climaterica  Sambata de Sus, conform documentului anexat .

 

Revizie la PTA 5

 

 

 

 

 

Cu respect,

Primaria Comunei Sambata de Sus,

 

INTRERUPERE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA

INTRERUPERE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA

Nr:2497/13.06.2019


ANUNT
Intrerupere energie electica

 

 


Urmare a adreselor primite de catre Primaria Comunei Sambata de Sus , inregistrate cu nr 2496/13.06.2019 si 2521/18.06.2019 de la SDEE TRANSILVANIA SUD, va comunicam faptul ca

 

JOI , in data de 20.06.2019 intre orele 13-17 se va intrerupe furnizarea energiei electrice in Sambata de Sus pe strazile- Principala ( cea de la Sambata de Jos, incepand cu numarul 1), Victoriei pana la vulcanizare la nr. 605, Savoiesti, Str Bisericii- revizie transfornator PTA 1.


Iar MARTI 25.06.2019 intre orele 9-14 va fi intrerupta furnizarea energiei electrice pt revizie la PTA 2 - Strada Lisei toata de la 290-179, Str.Voivodenilor, Morii,Unghiul Boieresc

 

Cu respect,
Primaria Comunei Sambata de Sus,

 

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!

Primăria și Consiliul Local Sâmbăta de Sus vă urează


SĂRBĂTORI FERICITE!

 

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști vă dorim multă sănătate, liniște suletească , înțelegere cu cei dragi și cât mai multe împliniri!

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

 

 Cu deosebit respect,

                 Primar- VASILE ANDREAȘ                                                                                 

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULTI ANI!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULTI ANI!

Fie ca Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului să vă găsească în mijlocul celor dragi, să vă aducă liniște și fericire în suflet și în casă, iar Noul An să poarte cu sine gânduri curate de bunăstare, sănătate și prosperitate!

Crăciun Fericit și An Nou îmbelșugat!

 

Cu deosebit respect,

Primar-Vasile Andreaș

 

SPECTACOL SĂRBĂTORI DE IARNĂ ȘI TRADIȚII LA SÂMBĂTA DE SUS

SPECTACOL SĂRBĂTORI DE IARNĂ ȘI TRADIȚII LA SÂMBĂTA DE SUS

Avem deosebita plăcere de a vă invita să petrecem împreună a doua zi de Craciun la Caminul Cultural din Sâmbăta de Sus , incepând cu orele 19,00, alaturi de Corul și Ansamblul Fiii Brâncovenilor, Lorena și Radu Adam, Claudia și Florin Ionaș.

La multi ani , cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei!

La multi ani , cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei!

Centenarul este motiv de sărbătoare, dar și prilej de gândire pentru fiecare român de astăzi. In 2018 sărbătorim 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, realizată prin Unirea provinciilor românești cu România. În acest an omagiem eroii neamului, toți cei care acum 100 de ani au contribuit la realizarea unirii tuturor românilor. Au reușit pentru că au acționat împreună. Moștenirea pe care ne-au lăsat-o, România Mare, este responsabilitatea noastră, a fiecaruia în parte.
Acum , la ceas de sărbătoare , vă propun un minut de tăcere, în care să ne reculegem pentru sacrificiul românilor de acum 100 de ani , dar și să ne întrebăm cu ce putem contribui ficare ca Romania Mea să devină Romania Noastră sau aici pe plan local, comuna mea să devină comuna noastră. Să nu lăsăm să ne dezbine, ceea ce ne desparte! Îndemn toți românii să fie mândrii de eroii noștri și să-i cinstească cu respectul pe care îl merită, iar noi, sâmbetenii să dăm mâna cu mană și împreună să facem din Sâmbăta de Sus, COMUNA NOASTRĂ!!!

La mulți ani, ROMÂNIA!
La mulți ani, ROMÂNI!
La mulți ani, SÂMBETENI!

Cu deosebit respect,
Primarul Comunei Sambata de Sus,
Vasile Andreaș

 

INTRERUPERE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA

INTRERUPERE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA

In data de 10.08.2018 în intervalul orar 10-16 , SDEE TRANSILVANIA SUD, anunță consumatorii din Sîmbăta de Sus alimentați din PT 2 - respectiv str. Lisei, Unghiul Boieresc și zona primariei că se va înterupe furnizarea energiei electrice , datorita unor lucrări care se execută pe LEA 0.4 KV in sat Voivodeni (defrișări copaci crescuți în rețea).

SĂRBĂTORI FERICITE!

SĂRBĂTORI FERICITE!

Praznicul lunimos al Învierii Domunului nostru Iisus Hristos să vă aducă pace în suflet, multă sănătate și fericire alături de cei dragi! HRISTOS A ÎNVIAT!


Vă urează, Primarul Vasile Andreaș , alături de colectivul Primăriei Sâmbăta de Sus


ANUNT PROGRAM INCASARI 30.03.2018

ANUNT

Primaria comunei Sambata de Sus , judet Brasov , anunta contribuabilii ca INCASARILE LA CASERIA UNITATII SE POT REALIZA IN DATA DE 30.03.2018 PANA LA ORA 10.30, intrucat banii trebuie depusi obligatoriu la trezorerie pentru inchiderile trimestriale .


Primar                                                             Contabil,
Andreas Vasile                                                Folea Adriana

 

Înapoi